пятница, 17 января 2020 г.

СМАЧНА рибацька юшка. 5 СЕКРЕТІВ//Відео: Як приготувати юшку з риби? Уха...



Смачна рибацька юшка - 5 СЕКРЕТІВ. Як приготувати юшку з риби? Уха рыбацкая рецепт. Як варити юшку відео, fish recipe. Смачно по-домашньому. Відео рецепт справжньої рибацької юшки від професора, доктора медичних наук, офтальмолога Сергія Рикова. Мистецтво бачити життя – vlog Сергей Рыков
✅ Підпишіться, будь-ласка, на канал:
https://www.youtube.com/channel/UCxsV...
Відомий лікар офтальмолог, професор
#СергійРиков – прекрасний кулінар
Сьогодні доктор Риков відкриє Вам 5 Головних Секретів приготування рибацької юшки і навчить Вас як треба варити рибну юшку за Таємним рецептом справжнього рибалки
Дивиться, готуйте, смакуйте!
#Рибацькаюшка або рибацька #уха

#Україна #Київ
2020
✰ video:
#VictorLogashev

УВАГА
Готуючи страву з річної риби треба працювати в рукавицях! Річна риба дуже небезпечна – в ній багато гельмінтів. Один з найнебезпечніших гельмінтів – опісторхоз – глист з риби, остаточним хазяїном якого є людина. Опісторхоз – дуже складне захворювання - не всі люди виживають. В Україні є сиворотка для лікування людини від опісторхозу

Як зробити річну рибу безпечною для споживання?
1. Рибу покласти на 5 діб у морозильну камеру при температурі -20 двадцять градусів за Цельсієм
2. Провести термічну обробку річної риби – прокип’ятити протягом 20 двадцяти хвилин
_______________
Юшка з риби - приготування:
Нині, готуємо рибацьку уху з 6 сортів риби:
1.
#Сазан. Сазан це дикий короп і він надає певний смак до всієї страви. Сазан має аромат #синяглина
2.
#Лин. Чим корисний лин? Лин має дуже багато поживного желє. Лин необхідна риба для приготування холодцю з риби
3.
#Судак. Судак цінна риба - має збалансовану кількість білків, жирів, вуглеводів і мікроелементів
4.
#Щупак, близько одного 1кг, також покладемо у юшку
5. Канальний сом, штучно вирощений. Маленький
#сом нежирний і дуже смачний
6. І звичайно -
#короп

ЕКСКЛЮЗИВ: 5 Секретів приготування справжньої смачної юшки
СЕКРЕТ 1: щоб риба не розварювалася необхідно в казан з окропом на початку приготування юшки, додати помідор для кислоти. В кислому розчині риба стає цупкою і не розварюється. Якщо кислоти не вистачає додайте 1 один середній лайм
СЕКРЕТ 2: щоб уха була смачною і ситним наїдком - повинно бути: 40% води, 50% риби і 10% овочів
СЕКРЕТ 3: символ рибацької юшки – міхур – Рибалка не тоне! Міхур обов’язково кладуть для приготування рибацької ухи
СЕКРЕТ 4: для того, щоб борщ, суп, юшка були смачними – необхідно додати одну 1ст. ложку цукру, або один 1 середній цукровий буряк
СЕКРЕТ 5: додайте до юшки селеру – це надасть шарму і неповторного аромату рибацькій юшці
Як приготувати смачну рибацьку юшку?
1. Розділимо рибу на декілька частин. Шматки риби повинні бути крупними - 3см
2. Додаємо овочі:
#помідор 3-4 шт і 1 #лайм – переріжемо на чотири 4 частини
#морква, 4-5 середні морквини. Моркву ріжемо крупно, ні в я кому разі не терти на тертушку!
#цукровийбуряк - ріжемо крупно, як картоплю
#селера – 1 один корінь, невеликий – d = 5см. Селеру ріжемо кубиками
#картопля 5-6 шт - переріжемо на чотири 4 частини
#цибуля 3-4 шт - переріжемо на чотири 4 частини, хвостик залишаємо - не відрізаємо, щоб легше витягти з казана
3. Сіль – 90г солі на 8 вісім літрів води H2O
4. Спеції: перець чорний, лавровий листок, духмяний перець – все по 8шт, коріандр – 18-20шт
5. Для найсмачнішої ухи обов’язково додаємо до юшки корисні частин риби: молока, нирки
6.
#Зелень: кріп, петрушка, зелена цибуля – не багато, за смаком
__________
Чим корисна
#риба для людини? Риба містить:
• жиророзчинні вітаміни
#омега3 – необхідні всім, особливо спортсменам
• вітаміни групи В1, В6, В12
• селен, особливо в сомі дуже багато селену
• цинк
• кальцій
__________
#Якваритиюшку з риби?
1. Ставимо казан з водою на вогонь
2. Коли вода закипить – додаємо помідори і лайм
3. Через 5 п’ять хвилин додаємо рибу і обов’язково міхур - символ рибацької юшки. Риба для профілактики і знешкодження від гельмінтів повинна обов’язково прокипіти 20хв – не менше
4. Коли риба прокипіла 15хв - додаємо в казан з рибою овочі. З цієї миті пішов остаточний відлік часу приготування смачної рибацької юшки – 30хв. Накриваємо казан з рибацькою юшкою кришкою і варимо 30хв
5. Додаємо сіль
6. Спеції додаємо до юшки в кінці приготування блюда - не багато, за смаком
7. Додаємо до юшки молока і нирки з риби
8. За 5хв до завершення приготування юшки з риби додаємо зелень
Смачного! 

#юшка #юшкаизрыбы #юшкавказане #ухаизсемги #ухаизкарпа #уханакостре #ухаизщуки #какприготовитьуху #юшказриби #какприготовитьухуизголовырыбы #какприготовитьухуизщуки #какприготовитьухуизсемги #якприготуватиюшкузриби #какприготовитьухуизтолстолобика #какприготовитьухуизголовытолстолобика #какприготовитьухустолстолоба #какприготовитьухуизкарася #юшказрибиприготування

✅ Підпишіться на канал:
https://www.youtube.com/channel/UCxsV...
Натисніть на дзвіночок 🔔 і Ви першими дізнаєтесь про нові відео
Ставте лайк - вподобайку 👍
Пишіть коментарі 📝

https://youtu.be/Z24An-szzcU

Комментариев нет:

Отправить комментарий